aroundljubljana.si

... do it like a local

Zimska pravljica

01_rogla
02_crosscountryskiing
03_cross

 

Tek na smučeh je gotovo eden najkompleksnejših in najlepših športov. Zadovolji večno človekovo potrebo po avanturi, odkrivanju nečesa novega ob stiku z naravo. Predvsem pa je primeren in zanimiv za vse, od najmlajših do najstarejših, od aktivnih tekačev do ljudi, ki se na smuči podajo nekajkrat na leto.

 

 

Magičen naravni park Tre Cime, Dolomiti obdaja edinstven alpski svet, idilične doline in prijetne vasice. Lepota narave in prek 200 km ene najlepših in najbolje urejenih tekaških prog obljublja obilo zimskih radosti. Pridržujemo si pravico do spremembe lokacije v primeru neugodnih zimskih razmer.

Da vam olajšamo trdo delo vam bomo približali tehniko teka na smučeh do te mere, da vas popelje do popolnih užitkov po najlažji poti.

 

Nastanjeni bomo v prelepem hotelu v kraju Dobbiaco, kjer nas bodo razvajali z dobro hrano, bogatim izborom vin in prijaznostjo na vsakem
koraku. Hotel ima savne in notranji bazen.

 

Termin: več terminov od 7.2.2020 do 10.3.2020

Prijave sprejemamo do 1. februarja 2020.

Cena delavnice: 160€

 

Cena vključuje: strošek štiridnevnega tečaja izvedba tečaja po programu, organizacija in vodenje

Cena ne vključuje: strošek polpenziona se plača v hotelu v višini cca 75 €/dan, strošek dnevne tekaške karte, pijače in osebnih izdatkov

 

 

 

Več informacij in prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.